Close
0 produkter - kr 0,00 eks.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  FrogTape gir skarpe, rene linjer når du maler

  Frog Tape - maletape for knivskarpe kanter

  FrogTape® maskeringstape gir deg et resultat med sylskarpe kanter. Med den avanserte PaintBlock® teknologi blir kantene forseglet og forhindrer at malingen blør under tapen.

  Med FrogTape® kan du løfte malearbeidet ditt fra DIY til et profesjonelt nivå.

  Vil du male veggen din med skarpe rene linjer, striper eller mønstre? Er du bekymret for at dette er en oppgave som ligger over ditt malenivå? Les videre her, for med FrogTape® kan du løfte kvaliteten på arbeidet ditt fra gjør-det-selv-prosjekt til et profesjonelt nivå.

  De fleste DIY-malere har forsøkt å kjempe med malingstape og mistet tålmodigheten når en vegg må males i to farger, for eksempel med en ramme rundt veggen eller med et mønster. Og de fleste av oss vet at det tar lang tid hvis du er en profesjonell maler. Er man en vanlig gjør-det-selv person blir resultatet sjelden perfekt.

  Det finnes en løsning på dette problemet.

  FrogTape maskeringstape

  FrogTape blir snart tilgjengelig i nettbutikken.

  Hvor kan du bruke FrogTape®?

  Du kan bruke FrogTape® som malingstape når du har krevende oppgaver, for eksempel på en vegg du vil male med to forskjellige farger adskilt med skarpe, rene linjer.

  Skal du male veggen med nye mønstre, pusse opp favorittmøbler eller bare male vinduene med barna, klarer denne maskeringstapen jobben. FrogTape® sikrer deg et resultat med sylskarpe kanter – akkurat som en profesjonell.

  Vær grundig når du bruker FrogTape®

  FrogTape® bør være i verktøykassen til alle kreative malere - og de som ønsker å være det. Når du bruker FrogTape® er det nesten ingen grenser for kreativiteten. Alt du trenger å gjøre er å hoppe i det. Det eneste du trenger å huske når du bruker FrogTape® er å være grundig når du tar den på. Du må sørge for at alle  ujevnheter blir dekket til, for eksempel hvis det er glassfibertapet eller noe annet du maler på.

  Teknologien bak FrogTape®

  Teknologien bak FrogTape® er relativt ny i malebransjen, men har i mange år vært brukt i et bredt spekter av andre produkter.

  Avhengig av hvilken overflate du skal male, kan du velge mellom Frogtape®-produktene Multi-Surface og Delicate Surface. De er perfekte for krevende maleoppgaver og gjør det enkelt å lage sylskarpe kanter mellom farger. Med disse oppnår du et profesjonelt resultat.

  FrogTape® Multisurface er spesielt egnet for glatte og litt grove overflater. Hvis du har veldig ømfintlige overflater, kan du i stedet bruke FrogTape® Delicate. Denne er laget av ekstremt tynt, men rivesikkert Japan-papir.

  FrogTape® er basert på patentert PaintBlock® teknologi som forsegler kantene og forhindrer malingen i å krype under. Når PaintBlock® kommer i kontakt med vannbasert maling, oppstår en gel som danner en mikrobarriere slik at maling ikke kan løpe under, og dermed oppnår man perfekte resultater.

  https://www.frogtape.eu

  Last ned inspirasjon for maleprosjektene dine

  https://www.frogtape.eu/en/inspiration/
  Få nye ideer på Pinterest-kanalen til FrogTape® (FrogTapeEU) eller på Instagram @FrogTape_eu

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert