Close
0 produkter - kr 0,00 eks.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  TEBO

  Tebo

  Vi lanserer Tebo i Norge!

  Nå går startskuddet for vår satsning på byggevaretilbehør og Verktøy fra Tebo. Tebo er vårt svenske søsterselskap, og er kjent som leverandør av spesialprodukter for profesjonelle håndverkere med en unik og innovativ produktportefølje.


  -Tebo i Sverige har vært en kjempe suksess, og ved å forene våre krefter kan vi nå tilby et langt større produktsortiment og ikke minst kompetanse til både eksisterende og nye kunder.
  - Sammen med våre produkter fra Uzin, Futech og Wolf, og vår tradisjon innen gulv- og overflateprodukter, blir dette en naturlig tilvekst til dagens sortiment, sier daglig leder Finn Robøle i IBG.


  Morten Baugerød, Finn Robøle og Stian Sundt jobber med Tebo
  Fra venstre: Morten Baugerød, Finn Robøle og Stian Sundt


  I forbindelse med den store satsingen på Tebo i det norske markedet følger også ansettelsen av Stian Sundt som ny kategoriansvarlig, og Morten Baugerød som fagansvarlig for Tebo. Stian har erfaring fra blant annet Würth, Berner og NDS-gruppen, mens Morten har over 10 års erfaring fra byggevarebransjen på grossistsiden. Våre kunder blir nå tilbudt økt kompetanse og et betydelig større sortiment, ikke minst innen mur og flis.

  Produkter som kommer:


  TEBO

  Underkategorier

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert