Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Ny JABO-katalog!

  Utnytt uterommet best mulig

  JABO katalogen er tilbake med komplett sortiment for uteplassen, hage, boder, boddører, anneks og lekeapparater. Vi synes den nye katalogen er blitt flott med mange nyheter, og helt bakerst i katalogen finner du en «sortilog» som er en tabellarisk oversikt over sortimentet med spesifikasjoner for alle produkter.

  Last ned den nyeste katalogen fra JABO her.

  Ta kontakt med Kundeservice om du ønsker kataloger sendt til deres varehus. 

  Dette bør du se nærmere på:

  Stort fokus på uteplassen – se side 35-41

  I år skal vi kose oss i hjemlandet så hva er vel da mer naturlig enn å ruste opp uteplassen hjemme eller på hytta? En Pergola skjermer for solen og gir lunere sommerkvelder. I tillegg finner du alt om skjermvegger, gjerder, utekjøkken, med mer.

  Nyhet: Odla – Dyrk selv i hagen – se side 42-45

  Odla betyr å dyrke på svensk. Odla serien består plantekasser som kan kombineres med sittebenker, kantbånd og pallekarmer. De kommer i både sortlakk og cortenstål. Cortenstål er en legering av kobber, nikkel, krom og fosfor som gjør materialet rusttregt og sterkt.

  Lek - Se side 46-49

  I år er det tid for å legge til rette for fine lekeopplevelser i hagen. Her finner du huskestativer, lekeborger, lekestuer og mange deler til selvlagde husker og klatrestativer.

  Nyhet: Sortilog - se side 50-73

  Helt bak i katalogen finner du en sortimentsoversikt med små bilder og spesifikasjoner på alle produkter.

  Ta kontakt med oss for spørsmål om JABO sortimentet, eller om dere trenger flere kataloger. Du treffer oss på tlf. 23 24 48 00, eller send en forespørsel til firmapost@ibg.no