Close
0 produkter - kr 0,00 eks.mva
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Inkl/eks MVA
  Søk

  Etiske retningslinjer

  IBG Etiske retningslinjer

  Etisk, juridisk, miljømessig og sosialt ansvarlig drift av virksomhet

  IBG AS har over 60 års erfaring med salg av lister, maskiner og verktøy til den proffe håndverker, hovedsakelig gjennom maler- og gulvleggerbransjen. I tillegg har IBG utvidet produktbredden med kjente merkevarer som Lundbergs og Uzin innen hhv. interiør og byggkjemi, samt Decorativ innen kunst.

  Selskapet er lokalisert på Brobekk i Oslo.

  Vi forplikter oss til å drive virksomheten på en etisk, juridisk, miljømessig og sosialt ansvarlig måte. Vi forventer tilsvarende prinsipiell oppførsel fra alle som har forretningsmessige forbindelser med IBG

  Vårt mål er at alle ansatte på alle nivåer overholder standardene for forretnings- og personlig etikk når de utfører sine plikter og ansvar. Etikk handler om hva som er riktig og hvordan vi skal opptre i møte med andre.

  Etiske retningslinjer skal sees i sammenheng med vår IT-instruks.

  Følgende prinsipper er ment å sikre at selskapet vårt ledes på en etisk, sosialt ansvarlig og bærekraftig måte på alle sine områder.

  Vi søker å påvirke våre samarbeidspartnere i inn og utland til å følge disse prinsippene.

  Arbeidsforhold

  Vi skal sørge for et sunt, hygienisk og trygt arbeidsmiljø for alle våre medarbeidere i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Vi skal iverksette tilstrekkelige tiltak for å forhindre ulykker, skader eller arbeidsbetinget sykdom.

  Menneskerettigheter

  • Alle arbeidere skal behandles rettferdig og med respekt. Vi skal ikke tolerere noen former for diskriminering eller trakassering, inkludert, men ikke begrenset til, alder, religion, kjønn, seksuell legning, politisk oppfatning, etnisitet eller funksjonshemming.
  • Vi må sikre at ingen arbeidere utsettes for fysisk, seksuell eller psykologisk trakassering eller annen krenkende, truende eller umenneskelig oppførsel. Vi skal gi arbeidere tilgang til klagemekanismer.
  • Arbeidstakere skal få relevant og dokumentert helse- og sikkerhetsopplæring, og slik opplæring skal gjentas med jevne mellomrom.

  Antikorrupsjon

  • Bestikkelser, korrupsjon og svindel, eller forsøk på dette, er forbudt.
  • Gaver og gjestfrihet til IBG-representanter skal unngås. Høflighetsgaver bør være av ubetydelig verdi. 
  • Vi skal overholde konkurranseregler, og ikke være involvert i ulovlig prissamarbeid eller markedsdeling.

  Miljø

  • Miljøpåvirkning skal vurderes gjennom hele verdikjeden. Vi søker å arbeide etter internasjonalt anerkjente miljøstyringsprinsipper og etablere en plan for reduksjon av miljøpåvirkninger, samt følge opp og dokumentere arbeidet. 
  • IBG AS er sertifisert Miljøfyrtårnsbedrift.

   Supplier code of conduct

  IBG Code of Conduct

  Vi er miljøfyrtårn sertifisert