Close
0 produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Produkter
  Filters
  Preferanser
  Søk

  Hjørneprofiler

  Hjørneprofiler

  Løsninger for beskyttelse av gipshjørner

  CornerGuard®

  Superraskt og lettmontert hjørnebeskyttelse for gipshjørner.

  CornerGuard® selvklebende hjørnebeskyttelse med tape gir raskt og enkelt rette og sterke hjørner. Produktet er bare ment for bruk på kartongkledde standardgipsplater innendørs.
  Det bør altså ikke brukes på f.eks. fiber-, kompositt- eller sementbaserte plater eller malte/tapetserte overflater. Ved første oversparkling brukes en limende sparkelmasse (godkjent for papirremse ved skjøtsparkling) for best vedheft mot profilen.
  Pass på at temperaturen er +10 °C ved montering. Profilen er fremstilt av miljøvennlig, gjenvinnbar ABS-plast

  Ultraflex

  Perfekt løsning til v egger og tak i lett byggeteknikk.

  Ultraflex er den revulosjonerende profilen til utvendige og innvendige hjørner, overganger, skråtak og listefrie vinduer. Du kan enkelt ha med deg profilen i ruller på 30,5 løpemeter. Nå slipper du kapping av hjørneprofiler med stålsaks.

  Perfekte innvendige hjørner i alle vinkelstillinger. Fåes i ruller a 30,5 m.  AquaBead TrimTM

  Vannaktivert, selvklebende hjørneprofil for tørrveg

  AQUABEAD TRIMTM sitt patenterte design inkluderer et vannaktivert lim og stansede hull som gjør at sparkelmassen forsegler hjørnet enda bedre til tørrveggen.

  Bare spray med vann, vent ca 60 sekunder til den blir klebrig, og trykk den fast. Ingen skruer, stifter eller sølete limspray! Det vannaktiverte limet gir et ubrytelig feste til veggen, og de stansede hullene gjør at sparkelmassen forsegler hjørnet til veggen permanent. Kombinasjonen av papir-plast-papir tåler selv kraftige støt.

  Arch-flex 333

  Arch-Flex 333 gir perfekte kurver

  Arch-Flex 333 er en fleksibel hjørneprofil som skaper perfekte overganger fra rette til buede hjørner. Den egner seg for både buede vinduer og dører, og gir rette profesjonelle kurver uansett vinkel. Arch-Flex 333 er enkel i bruk. 

  Last ned produktblad her for alle hjørneprofiler.